Beranda Topik Lagu Dangdut

Lagu Dangdut

Sugeng Tindak, Pakdhe Didi Kempot. Njenengan Tiyang Sae

Sugeng Tindak, Pakdhe Didi Kempot. Njenengan Tiyang Sae

Didi Kempot: “Umpane kowe uwis mulyo. Lilo aku lilo. Yo mung siji, dadi panyuwunku. Aku pengin ketemu. Senajan wektumu mung sedhela, kanggo tombo kangen...